Recent Posts

    Başakşehir Ankaragücü : İstanbul Başakşehir Ankaragücü: 3-2 Türkiye Kupası Maç ... - Mke ankaragücü'nün hücuma çıkarken kaptırdığı top sonrasında robinho soldan ceza sahasına girdi.

    Başakşehir Ankaragücü : İstanbul Başakşehir Ankaragücü: 3-2 Türkiye Kupası Maç ... - Mke ankaragücü'nün hücuma çıkarken kaptırdığı top sonrasında robinho soldan ceza sahasına girdi.. 3 gole sahne olan zorlu mücadeleyi geriden gelip kazanan taraf başakşehir oldu. Bu galibiyetin ardından medipol başakşehir puanını 19'a yükseltti. 40 puanlı başakşehir, 38 puanlı ankaragücü'nü konuk edecek. Son 4 maçında galibiyet alamayan medipol başakşehir, ankaragücü karşısına önemli değişikliklerle çıktı. Medipol başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 10 ve 77'de enzo crivelli kaydetti.

    Spor toto süper lig'in 32. Haftasında başakşehir futbol kulübü, sahasında mke ankaragücü'nü ağırlıyor. Son 4 maçında galibiyet alamayan medipol başakşehir, ankaragücü karşısına önemli değişikliklerle çıktı. Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı i̇ddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz. Başakşehir'de ilk 11'ler belli oldu.

    Başakşehir - Başakşehir Ankaragücü maçına hazırlanıyor ...
    Başakşehir - Başakşehir Ankaragücü maçına hazırlanıyor ... from img.fanatik.com.tr
    Gelecek hafta başakşehir evinde galatasaray'ı, ankaragücü ise deplasmanda trabzonspor'a konuk olacak. İşte başakşehir ankaragücü maçı özeti. Mke ankaragücü'nün hücuma çıkarken kaptırdığı top sonrasında robinho soldan ceza sahasına girdi. Dakikada medipol başakşehir beraberliği yakaladı. Haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynanacak. Ankaragücü'nü aleksic ve visca'nın golleriyle deviren okan buruk'un öğrencileri, puanını 59 yaparak 1 maç fazlasıyla zirveye çıktı. Spor toto süper lig'in 32. Currently, başakşehir fk rank 18th, while mke ankaragücü hold 15th position.

    Ankaragücü ile başakşehir süper lig'de 10 kez karşı karşıya geldi.

    Başkent ekibi, haftaya 37 puan ve averajla 14. Son 4 maçında galibiyet alamayan medipol başakşehir, ankaragücü karşısına önemli değişikliklerle çıktı. 3 maçtır kaybetmeyen ve haftaya 40 puanla 15. Son 4 maçında galibiyet alamayan medipol başakşehir, ankaragücü karşısına önemli değişikliklerle çıktı. Başakşehir, gelecek hafta deplasmanda galatasaray ile şampiyonluk yolundaki kritik mücadelede karşı karşıya gelecek. Alınan bu sonuçla başakşehir puanını 19'a yükseltirken, ankaragücü ise 9 puanda kaldı. @optacan:süper lig tarihinde ankaragücü ile oynadığı 11 maçın sadece üçünü kazanabilen başakşehir (4b 4m), bu galibiyetleri son üç karşılaşmada aldı. Konuk ekibin tek golünü ise aydın karabulut kaydetti. 12.05.2019 20:54 | son güncelleme: Bu sonuçla başakşehir puanını 59'a yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe yerleşti. Ankaragücü ile başakşehir süper lig'de 10 kez karşı karşıya geldi. 15' ankaragücü bu anlarda biraz daha topla oynamaya başladı. Mke ankaragücü ise ligdeki son 3 maçından galibiyetle ayrılamadı.

    @optacan:süper lig tarihinde ankaragücü ile oynadığı 11 maçın sadece üçünü kazanabilen başakşehir (4b 4m), bu galibiyetleri son üç karşılaşmada aldı. Medipol başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 10 ve 77'de enzo crivelli kaydetti. Başakşehir fatih terim stadium | 2.045 seyirci hakem: Spor toto süper lig'in 32. İşte başakşehir ankaragücü maçı özeti.

    Başakşehir, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti ...
    Başakşehir, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti ... from www.istanbulgercegi.com
    Başakşehir ankaragücü'nü 2 golle geçti. 3 gole sahne olan zorlu mücadeleyi geriden gelip kazanan taraf başakşehir oldu. Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı i̇ddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz. Spor toto süper lig'in 32. Maçından da galibiyet alamayan ankaragücü 24 puanda kaldı. Haftasında başakşehir, sahasında anlaragücü'nü konuk etti. İşte başakşehir ankaragücü maçı özeti. Konuk ekibin tek golünü ise aydın karabulut kaydetti.

    Haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynanacak.

    İşte başakşehir ankaragücü maçı özeti. Son 4 maçında galibiyet alamayan medipol başakşehir, ankaragücü karşısına önemli değişikliklerle çıktı. Türkiye ligi maçları özetleri ► 19.06.2020 ankaragücü başakşehir özet i̇zle. Başakşehir böylece şampiyonluk yarışına devam etti ve maç fazlasıyla liderliğe oturdu. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Başakşehir fk played against mke ankaragücü in 2 matches this season. Haftasında başakşehir, sahasında anlaragücü'nü konuk etti. Son 4 maçında galibiyet alamayan medipol başakşehir, ankaragücü karşısına önemli değişikliklerle çıktı. Haftasında başakşehir futbol kulübü, sahasında mke ankaragücü'nü ağırlıyor. Medipol başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 10 ve 77'de enzo crivelli kaydetti. Bu sonuçla başakşehir puanını 43'e yükseltirken ankaragücü 38 puanda kaldı. Mke ankaragücü'nün hücuma çıkarken kaptırdığı top sonrasında robinho soldan ceza sahasına girdi. Başakşehir, spor toto süper lig'de başkent temsilcisi ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

    Başakşehir ankaragücü'nü 2 golle geçti. Mke ankaragücü'nün hücuma çıkarken kaptırdığı top sonrasında robinho soldan ceza sahasına girdi. Başakşehir'de ilk 11'ler belli oldu. Alınan bu sonuçla başakşehir puanını 19'a yükseltirken, ankaragücü ise 9 puanda kaldı. Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 10 ve 77'nci dakikalarda enzo crivelli attı.

    Başakşehir Ankaragücü İddaa Tahmini ve Oranları 12.05.2019 ...
    Başakşehir Ankaragücü İddaa Tahmini ve Oranları 12.05.2019 ... from www.fanatiktr.com
    12.05.2019 20:54 | son güncelleme: Türkiye ligi maçları özetleri ► 19.06.2020 ankaragücü başakşehir özet i̇zle. Medipol başakşehir, süper lig'in 11. Haftasında başakşehir ile ankaragücü karşılaştı. 40 puanlı başakşehir, 38 puanlı ankaragücü'nü konuk edecek. Bu sonuçla başakşehir puanını 59'a yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe yerleşti. Spor toto süper lig'in 32. İşte başakşehir ankaragücü maçı özeti.

    Haftasında başakşehir ile ankaragücü karşılaştı.

    Başakşehir fatih terim stadium | 2.045 seyirci hakem: Başakşehir fk played against mke ankaragücü in 2 matches this season. Bu galibiyetin ardından medipol başakşehir puanını 19'a yükseltti. Ankaragücü'nü aleksic ve visca'nın golleriyle deviren okan buruk'un öğrencileri, puanını 59 yaparak 1 maç fazlasıyla zirveye çıktı. Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 10 ve 77'nci dakikalarda enzo crivelli attı. Türkiye ligi maçları özetleri ► 19.06.2020 ankaragücü başakşehir özet i̇zle. Haftasında başakşehir ile ankaragücü karşılaştı. @optacan:süper lig tarihinde ankaragücü ile oynadığı 11 maçın sadece üçünü kazanabilen başakşehir (4b 4m), bu galibiyetleri son üç karşılaşmada aldı. İşte başakşehir ankaragücü maçı özeti. Başakşehir, gelecek hafta deplasmanda galatasaray ile şampiyonluk yolundaki kritik mücadelede karşı karşıya gelecek. 12.05.2019 20:54 | son güncelleme: Haftasında başakşehir futbol kulübü, sahasında mke ankaragücü'nü ağırlıyor. Bu sonuçla başakşehir puanını 43'e çıkardı.

    Belum ada Komentar untuk "Başakşehir Ankaragücü : İstanbul Başakşehir Ankaragücü: 3-2 Türkiye Kupası Maç ... - Mke ankaragücü'nün hücuma çıkarken kaptırdığı top sonrasında robinho soldan ceza sahasına girdi."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close